frycek1982 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Hello. Any chance to share the latest global version of the FW for this camera MJSXJ06CM? I would like to start the discussion in separate thread here, since I assume there is many people interested in, who already have CN version and want to connect it to any EU servers in Xiaomi Home. I saw @rezmus involvement in this topic already shared under another thread, but I suggest to move the discussion related to mentioned camera here. Thanks. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez frycek1982 photo added
rezmus Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 jakby ktos chcial zaryzykowac cegle to moge zrobic firmware, ktore dokona konwersji na wersje global (MJSXJ06CM/MJSXJ09CM).
frycek1982 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłaszam się na ochotnika, o ile proces będzie odwracalny
rezmus Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 jesli jestes gotowy zaryzykowac nieodwracalne uceglenie kamerki to pisz na priv. jesli nie to poczekaj na innego ochotnika
fido2001 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Ja raczej nie zaryzykuję ale też się podpinam do listy chętnych na globalny firmware do MJSXJ06CM. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam, Rafał.
colder1989 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witam wszystkich, mam też ten aparat i chciałbym wrzucić globalne firmware ... niestety mam wiele urządzeń na serwerze europejskim Chciałbym też to urządzenie przełożyć z serwera chińskiego na europejski.
tomekk33 Opublikowano 11 Lutego 2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Takie pytanko od początkującego, czy wersja global, która zamierzam zakupić na znanym portalu w pl działa lepiej niż wersja chińska? Nie ma problemów z ładowaniem przy połączeniu przez inną siec?
Rekomendowane odpowiedzi