KK22 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Witam nigdy nie mialem problemu z Xiaomi Dostalem od dziewczyny na mikolaja sluchawki JBLreflectcontur2 Moj Xiaomi ich kompletnie nie widzi widzi MiBand czy stare sluchawki ale nowych sluchawek kompletnie nie Moja dziewczyna podlaczyla sluchawki do swojego samsunga bez problemu Zrobilem dzisiaj nowa aktualizacje wyczyscilem pliki aplikacji BT i nic dalej nie widzi urzadzenia Ktos ma jakies podpowiedzi???? Edytowane 16 Grudnia 2020 przez KK22
mariusz.ur Opublikowano 16 Grudnia 2020 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Spróbuj z jakąś aplikacją do obsługi bt ze sklepu Play. Czy na tym Samsungu jest taka sama wersja Androida? 1
mrosi Opublikowano 16 Grudnia 2020 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
KK22 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2020 Wiec tak sciaglem 3 rozne appki i na kazdej to samo. z pracy wrocila moja dziewczyna i bez problem u sie laczy z telefonu jaki i z laptopa. Ja natomiast z telefonu a co najlepsze ze ze swojego lapotpa tez sluchawek niewidzi. Porobowalismy z dziewczyna polazyc sie telefonami przez BT to na moim telefonie jej telefon sie nie wyswietla natomias na jej telefonie moj sie wyswietlal i zjej pozycji dalo sie sparowac telefony. CZARNA MAGIA. Tak jak pisalem wczesniej niegdy zadnych problemow z Xiaomi nie mialem to juz 3 model jaki mam. Xiaomi android 10 QKQ1 Samsung android 10 QP1A Czy jedynym ratunkiem bedzie przywrocenie ustawien fabrycznych????
mrosi Opublikowano 16 Grudnia 2020 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi