k0l0wr0t Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Witam, odblokowałem bootloader za pomocą mi unlock; zrobiłem instalację twrp zgodnie z poradnikiem, pobrałem odpowiednie xiaomi.eu, zainstalowałem i pierwsze uruchomienie zadziałało. Włożyłem kartę sim, ustawiłem blokadę i odciska palca - pełna konfiguracja. Zrestartowałem telefon i zonk - nie chce się on uruchomić. Zatrzymuje się na fastboocie. Nie można go wyłączyć, nie pozwala wejść w twrp. Wszystko robione wg tego poradnika -> https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-na-mi-10-mi-10-pro/ Co mogę zrobić żeby nie mieć niepraktycznej cegły...
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Znowu instalacja twrp i instalacja eu powinno zadzialacWysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
k0l0wr0t Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 Próbuję. Zgodnie z poradnikiem wgrywam na nowo twrp i nic. Przez cmd wgrywa, pokazuje "OKAY", robię reboot i wraca do fastboota 3 minuty temu, skay77 napisał: Znowu instalacja twrp i instalacja eu powinno zadzialac Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Próbuję. Zgodnie z poradnikiem wgrywam na nowo twrp i nic. Przez cmd wgrywa, pokazuje "OKAY", robię reboot i wraca do fastboota
bolerro Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 A zamiast instalki recovery zrobić tylko boot recovery?
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 boot recovery i odrazu 3maj kombinacje klawiszyWysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
k0l0wr0t Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, bolerro napisał: A zamiast instalki recovery zrobić tylko boot recovery? Taką odpowiedź dostaję - error: cannot load 'recovery': No such file or directory 1 minutę temu, skay77 napisał: boot recovery i odrazu 3maj kombinacje klawiszy Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka nie pomaga, od razu wchodzi w fastboota Edytowane 4 Grudnia 2020 przez k0l0wr0t
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 To mi flash pobierz plik tgz Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Z tego co wiem to najnowszą aktualizacje wgrywa się przez OTG a nie przez TWRP. Nie ma w pełni działającego TWRP pod ankda 11. Pozostaje wgranie romu miflash jeszcze raz i zabawa od nowa.
k0l0wr0t Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 Orientujecie się może czy oficjalna polska dystrybucja to wersja Global czy EEA? Podejrzewam, że EEA, ale wolę dopytać
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Można kupić taka i taka wersję w naszym kraju. To zależy od importera. Obydwie wersje są dostępne w Polsce.
k0l0wr0t Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 Dziękuję Panowie za pomoc. Udało się go podnieść. Będę próbował ponownie zainstalować xiaomi.eu, zobaczymy z jakim skutkiem
mrosi Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1
Rekomendowane odpowiedzi