Bullsblood Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Siema. Czy wam też nie działają powiadomieniach w tapatalk? Wcześniej było ok ale przeinstalowywałem kilka razy soft i teraz nie mam w tej aplikacji powiadomień. W innych aplikacjach jest ok Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nie mam tego problemu. Instalowałem też różne softy i zakończyłem na indonezji. Problemu nie występuje.
Bullsblood Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 To cholera wie co się stało. W każdej innej aplikacji działa tylko tapatalk nie Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ustawiłeś wszystkie uprawnienia dla tej aplikacji? W samej apce w zakładce powiadomienia też masz wszystko włączone?
Bullsblood Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2020 Jednak się myliłem powiadomień nie dostaje jeszcze od kilku aplikacji takich jak YouTube, Facebook Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi