Janekowski Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) Zakupiłem na hiszpańskim Amazonie Poco F2 Pro, sprzedawcą był Amazon. Mam jednak pre-instalowane aplikacje. (Facebook, Netflix, Aliexpress, linkedin, ebay, wps office, a nawet jakieś gry) W zakładce o telefonie jest "Wersja MIUI (dla Poco): MIUI Global 12.0.3 Stabilna(QJKEUXM)" " Czy normalny global ma te preinstalowane aplikacje, czy jest to rom udający Globala? Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Janekowski
Adam Błażejewski Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Tak rom Global ma te aplikacje w sobie. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka 1
mrosi Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi