latet Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Witam, Czy ktoś z UK lub znający tamtejsze realia może mi podpowiedzieć, jaką konkretnie kartę pre-paid zakupić, aby mieć najtaniej mobilny net? Wystarczy na 2 doby, wystarczy ze 200 MB. Oprócz niskiej ceny ważna jest też dostępność (łatwość zakupu) - nie będę miał czasu i możliwości na poszukiwania. Będę też wdzięczny za wskazówki w jakim typie miejsc/sklepów można w UK łatwo takie rzeczy znaleźć (np. w PL stosunkowo największy wybór mają stacje benz). Zależy mi, aby załatwić to możliwie szybko po wylądowaniu. Podkreślam, że chodzi o internet (możliwość dzwonienia czy SMS-y - bez znaczenia). Sprawa pilna. Dziękuję. Edytowane 4 Maja 2015 przez latet
skarżyski Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 https://giffgaff.com/ Ja z tego korzystałem. Ale to było ponad rok temu. Byłem na ponad tydzień na wyspach i potrzebowałem neta w UK. Znajomi którzy tam mieszkają polecili do neta tą sieć. Karta jak przyleciałem to już na mnie czekała, więc nie wiele więcej mogę powiedzieć.
latet Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Dziękuję za odpowiedź. Raczej z tego nie skorzystam, bo tam jest "order" oraz "activate" na ich stronie, więc nie mam jak.
Rekomendowane odpowiedzi