warmbier Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Hej. Kupiłem ostatnio kamerkę Home Security Camera A1 jednak nie mogę jej połączyć z aplikacją MI Home na iOS. Nie czyta kodu QR i podaje wciąż komunikat "Waiting for connection" wersja Xiaomi Home: 5.5.2 Ktoś ma może jakieś wskazówki ? Edytowane 23 Listopada 2020 przez warmbier
pmoszczy Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Hej, Mam takie pytanie czy udało ci się rozwiązać ten problem??? Pytam bo własnie kupiłem ta sama kamerke i mam dokładnie ten sam problem.
Danielsxp Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Ponawiam pytanie mam ten sam problem. Pozdrawiam
Xztomek Opublikowano 25 Maja 2024 Opublikowano 25 Maja 2024 Podłączam się do tematu też mam problem z sparowaniem. Mostek udało mi się połączyć ale kamery już nie, nie chce szczytach kodu qr podaje że błędny. Ktoś pomoże?
Xztomek Opublikowano 25 Maja 2024 Opublikowano 25 Maja 2024 Dobra już wiem o co chodzi. Trzeba zeskanować drugi raz mostek a nie kamerę.
Rekomendowane odpowiedzi