rawyolks Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Witam. Zgłaszam po raz drugi, że nie da się normalnie aktualizować Mi9. Podobno temat już został rozwiązany na forum, więc proszę oświećcie mnie, bo znaleźć nie mogę. Mam zaszyfrowany telefon, jak każdy normalny człowiek. Kiedyś przestał działać sideload, nie doszukiwałem się rozwiązania - jest jakieś? Teraz w tempie brakuje miejsca. Jakie jest rozwiązanie tego? Plik aktualizacji muszę ręcznie kopiować do głównego katalogu / i usuwać też ręcznie z terminala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rawyolks Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 43 minuty temu, dzidexx napisał: Czemu nie zaktualizujesz jak każdy normalny człowiek w: ustawienia - wersja Miui - sprawdź aktualizacje? To działa przy zaszyfrowanej pamięci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rawyolks Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 Skąd takie zdziwienie? Moje początki z MIUI to port na pierwszego Samsunga Galaxy S, a potem Mi2. Aktualizacje "normalnie" z systemu nigdy nie działały. Myślisz, że tak dla samorozwoju opanowałem obsługę adb? Przy następnym wydaniu spróbuję, mam nadzieję że zadziała od strzała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts