gronekxd Opublikowano 13 Listopada 2020 Opublikowano 13 Listopada 2020 Cześć, od paru dni borykam się ze swoim Mi9, i już pomału mam dość, mam zainstalowane najnowsze oprogramowanie Xiaomi.eu, i co chwilę przychodzą mi komunikaty o treści z tytułu, dotyczy to wszystkich aplikacji, a jak nie pokaże się komunikat, to przy próbie włączenia aplikacji, telefon samoczynnie się restartuje, przywracane były ustawienia fabryczne, wgrywane oficjalne oprogramowanie, i tu, i tu ten sam problem, wie ktoś co może być przyczyną?
gronekxd Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Opublikowano 13 Listopada 2020 Niestety to nie pomogło :/
Suchy21 Opublikowano 14 Listopada 2020 Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Co ciekawe umnie też zamyka różne aplikacje na zdjęciu przykład ale ja mam oficjalny soft nigdy nic nie robiłem i telefon się jeszcze samoczynnie nie restartuje . Oczywiście telefon mi 9. Aplikacje które u mnie nie działają: mifita, Instagram, cookidoo, ebay, psremote. Edytowane 14 Listopada 2020 przez Suchy21
Suchy21 Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Czy ktoś wie co zrobić w takim przypadku? Oddać na gwarancji? Ustawienia fabryczne?
frrancuz Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Wyczyść im dane, przeinstaluj. Nie pomoże to wipe. Serwis nic więcej nie zrobi bo to ewidentnie wina softu.
Suchy21 Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Przywróciłem ustawienia fabryczne i jak na razie wszystko jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi