Jump to content

Ekran zawsze włączony brak możliwości zmiany motywu

aanonimowy48

Recommended Posts

Odinstaluj aktualizacje aplikacji systemowej "Ekran zawsze włączony" przez: Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzaj aplikacjami -> (trzy kropki w prawym górnym rogi -> pokaż wszystkie aplikacje) -> Ekran zawsze włączony -> Odinstaluj aktualizacje

Następnie zaciągnij aktualizacje przez: Ustawienia -> Aktualizacje aplikacji systemowych

• 2 weeks later...
Dnia 12.11.2020 o 21:52, aanonimowy48 napisał:

Witam

Nie działa mi zmienianie motywu ekran zawsze włączony po aktualizacji miui 12.0.3 na 5 po kliknięciu w motyw nic się nie dzieje.

Problem został naprawiony w najnowszej wersji aplikacji systemowej Ekran zawsze włączony (MIUI Always-on display RELEASE-2.7.611-11182036)

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-release-2-7-611-11182036-release/miui-always-on-display-release-2-7-611-11182036-android-apk-download/download/

Dnia 25.11.2020 o 20:08, pkonrad napisał:

Problem został naprawiony w najnowszej wersji aplikacji systemowej Ekran zawsze włączony (MIUI Always-on display RELEASE-2.7.611-11182036)

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-release-2-7-611-11182036-release/miui-always-on-display-release-2-7-611-11182036-android-apk-download/download/

Jak mam zainstalować , bo instalator aplikacji krzyczy że nie można instalować aplikacji systemowych z nieznanych źródeł 

9 godzin temu, aanonimowy48 napisał:

Jak mam zainstalować , bo instalator aplikacji krzyczy że nie można instalować aplikacji systemowych z nieznanych źródeł 

Zezwolić aplikacji z której uruchamiasz instalacje z pliku APK na instalacje aplikacji z nieznanych źródeł. Chyba że masz wgrany ROM od MIUI Polska, wtedy nie da się ręcznie aktualizować aplikacji systemowych. 

1 godzinę temu, pkonrad napisał:

Zezwolić aplikacji z której uruchamiasz instalacje z pliku APK na instalacje aplikacji z nieznanych źródeł. Chyba że masz wgrany ROM od MIUI Polska, wtedy nie da się ręcznie aktualizować aplikacji systemowych. 

Dzięki za pomoc

Mam ROM od miui polska i zainstalowałem aplikacje za pomocą instalatora google ( po krótkiej lekturze) i działa