Mentisekk Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Witajcie, mam podejrzenia że moja hulajnoga Xiaomi M365 jest uszkodzona. Dlaczego? Mam 55kg wagi i po przejechaniu ~1,73km hulajnoga straciła 20% baterii. Czy to jest normalne przy temperaturze 15°C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 a mówimy o jakiej wersji hulajnogi? Hulajnoga jest nowa? Ogólnie to trochę duży spadek, lecz nie napisałeś w jakim terenie jeździłeś, jakie jego nachylenie i czy masz soft oryginalny czy mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentisekk Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 9 hours ago, Battery_Saver said: a mówimy o jakiej wersji hulajnogi? Hulajnoga jest nowa? Ogólnie to trochę duży spadek, lecz nie napisałeś w jakim terenie jeździłeś, jakie jego nachylenie i czy masz soft oryginalny czy mod. Napisałem wyżej, m365, a wersja chyba 1.5.1. Nie, używana ale wcześniej nie było owego problemu. Tereny miejskie, nachylenie jedynie krawężniki i wczoraj ją aktualizowałem więc soft oryginalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 wersja w sensie: M365 zwykła, M365 Essential. M365 PRO, PRO2, itp No ale jeśli wcześniej było wszystko ok, a bateria spada znacznie po aktualizacji to masz odpowiedź na swoje pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentisekk Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 Zwykła m365 i zaczęło się to dziać przed aktualizacją, olałem to bo nie miałem czasu na niej jeździć bo szkoła :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 (edited) Pokaż screen z apki m365 tools zakładka battery Edited November 6, 2020 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentisekk Posted November 5, 2020 Author Share Posted November 5, 2020 14 hours ago, Adam606336 said: Pokaż screen z apki m365 tools zakładka baterry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts