Phil_ips Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Hej, czy ten videodomofon będzie działać na zmodowanej apce Mi Home? Kilka miesięcy temu była dyskusja na temat Video Domofonów od Xiaomi i kolega@rezmus mówił, że prawdobodobnie VD od Imilab powinien zadziałać na serwerze EU i będzie używalne. XIAOBAI 1080P WiFi Inteligentny dzwonek wideohttps://banggood.app.link/IzkhMwjR3ab Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 zamowilem go na ali pare dni temu. mysle, ze da sie podpiac na inny region, ale moze byc problem z zapisywaniem video w chmurze. zobaczymy jak dojdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phil_ips Posted November 2, 2020 Author Share Posted November 2, 2020 zamowilem go na ali pare dni temu. mysle, ze da sie podpiac na inny region, ale moze byc problem z zapisywaniem video w chmurze. zobaczymy jak dojdzie.To czekam na recenzję Zapis w chmurze fajna sprawa ale da się żyć bez tego. Byle tylko prawidłowo wykrywał się i działał w zmodowanej apce Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts