Są dwa telefony xiaomi, jeden stary drugi nowy.
Na nowym się jakieś nowe konto Xiaomi stworzyło i nie wiem jak się zalogować na to z starego telefonu by spróbować synchronizować dane z chmurą.
A dwa synchronizacja googla też coś nie działa prawidłowo, niby synchronizuje a prawie nic nie przenosi.
Przenoszenie danych z telefonu na telefon obok funkcją w telefonie też nie przenosi kontaktów, smsów i aplikacji itd.
Jak rozwiązać przeniesienie danych? Chciałem tą chmurą Xiaomi popróbować, ale są dwa różne konta na różnych telefonach jak to zgrać?
Pytanie
sonek
Są dwa telefony xiaomi, jeden stary drugi nowy.
Edytowane przez sonekNa nowym się jakieś nowe konto Xiaomi stworzyło i nie wiem jak się zalogować na to z starego telefonu by spróbować synchronizować dane z chmurą.
A dwa synchronizacja googla też coś nie działa prawidłowo, niby synchronizuje a prawie nic nie przenosi.
Przenoszenie danych z telefonu na telefon obok funkcją w telefonie też nie przenosi kontaktów, smsów i aplikacji itd.
Jak rozwiązać przeniesienie danych? Chciałem tą chmurą Xiaomi popróbować, ale są dwa różne konta na różnych telefonach jak to zgrać?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi