negatyw Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Słyszałem, że muli i szarpie. Chodzi o 1080P. Jakie są Wasze wrażenia? Warto to instalować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamonix Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ja korzystam już dłuższy czas z tego urządzenia powiem tak wiadomo to nie jest demon prędkość mam mi box 3 jest dużo szybszy ale coś kosztem czegoś ja urządzenie kupiłem za 100 zł Netflix śmiga ale czasem mam problem ze stabilnością to wystarczy zresetować urządzenie i działa .Inne aplikacje które służą do VOD działają player Amazon HBO go nie mam zastrzeżenia minusem jest brak USB .Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
negatyw Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 W pt odbieram z empiku. Kupiłem dziewczynom pod tv (głównie bajeczki).Ja jestem coraz bliżej zakupu nvidia shield 2019 pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamonix Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 NVIDIA to już maszynka mi stick do oglądania 1080p wystarcza zobaczymy jak po roku urządzenie będzie działać gdyż ma 1gb ramu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
negatyw Posted October 31, 2020 Author Share Posted October 31, 2020 (edited) Stick odpalony i dziewczyny zadowolone Pojawił się do pobrania update andka. Brać i potem reset? Update poprawia jego działanie, czy raczej zamula? P.S. Czytalem w necie i ponoć warto pobrać. P.S. 2) Czy po wgraniu aktualizacji (był andek 9 i jest nadal) trzeba zrobić reset, czy tylko, gdy zmienia się andek z 9 do 10? Edited October 31, 2020 by mrosi Przestań dodawać tyle pustych wierszy w postach! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Nie trzeba robić resetu nawet po aktualizacji do ATV 10 (Na razie chyba takiej wersji nie ma) Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
negatyw Posted October 31, 2020 Author Share Posted October 31, 2020 Póki co jest 9.Na forach jednak króluje opinia, że gdy numer andka zmienia o jeden w górę to ponoć reset warto dla płynności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert1112 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Miał ktoś taki problem z kodi na sticku, że po zainstalowaniu, stick zaczął wariować tzn. podczas próby uruchomienia innej aplikacji ciągle uruchamiało się kodi? Ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Czy po prostu stick ma za mało ramu i trzeba zapomnieć o kodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
negatyw Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 A ja sticka sprzedałem i kupiłem shielda 2019 pro. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darq7 Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 11 godzin temu, negatyw napisał: A ja sticka sprzedałem i kupiłem shielda 2019 pro. Polecam. A ja mam obydwa, wiadomo shield klasa ale stick też mnie zaskakuje stabilnością pracy. Oczywiście ruchy po menu spowolnione, ale samo odtwarzanie treści w Full HD bardziej mi pasuje niż w Mi Boxie którego też miałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts