mrosi Opublikowano 27 Października 2020 Opublikowano 27 Października 2020 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 10T / K30S Ultra (nazwa kodowa: apollo). Link do pobierania ROMu: Reupload: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V12.0.3.0.QJDCNXM_v12-10-fastboot.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Października 2020 Opublikowano 27 Października 2020 Powyższy ROM może działać też na Mi 10T Pro, ale tu prosiłbym o informację kogoś, kto ma ten model, bo chiński ROM w normalnej sytuacji obsługuje jedynie Mi 10T.
Karrmel Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Chciałbym zakupić Mi 10T Pro, czy jest planowane MIUIPolska i jeśli tak to kiedy? Jeśli zainstaluje MIUI z Xioami.eu to łatwo potem przejść na MIUIPolska?
anonymousPL Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 3 godziny temu, Karrmel napisał: Chciałbym zakupić Mi 10T Pro, czy jest planowane MIUIPolska i jeśli tak to kiedy? Jeśli zainstaluje MIUI z Xioami.eu to łatwo potem przejść na MIUIPolska? MiuiPolska i xiaomi.eu to obecnie to samo 1
zsaiboT Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 odblokowałem bootloader wgrałem twrp 1. podłączyłem telefon w trybie fastboot 2. uruchomiłem plik windows_fastboot_first_install_with_data_format 3. ponownie wszedłem w fastboot ignorując bootloop 4. uruchomiłem plik windows_fastboot_update_rom nadal mam bootloop potrzebuję ROMu do Mi10T Pro w pliku zip do instalacji z TWRP
Rekomendowane odpowiedzi