rezmus Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 wszystkie 3? ludzie przenosza po 100 miedzy regionami nie ma innej metody, niz reset. zanim to zrobisz to sprawdz, czy twoje modele sa dostepne na nowym regionie.
ncn Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Pomóżcie proszę, bo poległem. Chciałbym dodać nawilżacz bez wyświetlacza do aplikacji. Zainstalowałem zmodyfikowaną aplikację, ustawiłem region na Malta, ale nie wyszukuje urządzenia.
19dave88 Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 Witam, Mam ten sam problem po pobraniu nowej wersji modowanej aplikacji, podmieniłem plugin, ale dalej mam info że urządzanie nie jest wspieranie. region mam Polska. Przed aktualizacją modowanej aplikacji działało po podmianie pluginu.
Andrzej2049 Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 Cześć! @rezmus Widzę, że rządzisz w tym wątku więc zwracam się do Ciebie z podobnym problemem jak wszyscy tutaj. Zakupiłem nowy nawilżacz Smartmi Pure Evaporative 2 z polskiej dystrybucji i jest to wersja na Europę. Niestety za nic nie mogę go wyszukać w aplikacji Xiaomi Home. Korzystam z Iphona więc nie mam możliwości zainstalowania innej wersji apki niż ta dostępna w App Store Upewniłem się, że router działa mi tylko na 2,4 GHz i jak zresetuje Wi-Fi na nawilżaczu to apka go wykrywa ale nie chce się połączyć. Próbowałem zmienić region w apce na Nową Zelandię, Chiny, Maltę i nic to nie daje, za każdym razem łączy i wyskakuje komunikat przekroczono czas połączenia z siecią. Pomocy!
rezmus Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 upc? jesli tak zmien ustawienie wifi w routerze na samo wpa2-psk (nie wpa2-psk/wpa-psk). 1
Andrzej2049 Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 @rezmus Jesteś wielki! Podziałało jak złoto Dziękuję bardzo! A czy teraz mogę przywrócić pierwotne ustawienia bezpieczeństwa, czy to nie ma sensu? Jeśli podasz mi jakiegoś maila do siebie albo telefon to wynagrodzę Ci Twoją pomoc.
rezmus Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 zostaw samo wpa2-psk, bo pewnie nawilzacz nie bedzie mogl sie zalogowac. wpa-psk to stary standard potrzebny tylko jak masz baaaardzo stare urzadzenia wifi (kilkunastolenie) nie wspierajace wpa2. 1
charlie Opublikowano 27 Stycznia 2022 Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Cześć, proszę o pomoc z dodaniem urządzenia do aplikacji, temat z wybraniem odpowiedniego regionu. Otóż kupiłem nawilżacz w wersji UK (wnioskuję po dołączonej wtyczce), system na telefonie iOS - przy wybraniu Polski i Malty informacja o nieobsługiwanym regionie, po wybraniu Nowej Zelandii aplikacja strasznie wolno działa. Mam również oczyszczacz Purifer 3H, niezależnie od urządzenia po kliknięciu w dany sprzęt długo trzeba czekać na załadowanie parametrów temperatury i wilgotności. Czasami jest tak że w ogóle nie chce pokazać parametrów mimo kilkuminutowego czekania. Czy jest może jakiś inny region, po podłączeniu do którego aplikacja będzie szybciej działać? Może jakiś inny sposób? Edytowane 27 Stycznia 2022 przez charlie
Netoper Opublikowano 27 Stycznia 2022 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Odpowiedzi to raczej szukaj na forach z IOS, bo android i jego apki działają inaczej niż to co Apple ma (na co pozwala) w swoim zamkniętym systemie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
tomahawk5000 Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Cześć a czy ktoś z Was ma porobione progi działania nawilżacza? Chodzi mi o to że jak wilgotność poniżej X to niech się włączy (chyba potrzebne zewnętrze urządzenie) jak wilgotność między X a Y to prędkość no 3 i tak dalej. Jest to wykonalne?
tomahawk5000 Opublikowano 2 Marca 2022 Opublikowano 2 Marca 2022 Przyszły trzy czujniki żaden nie jest wykrywany przez nawilżacz w Bluetooth Getway. Proszę o pomoc, serwery Chiny
tomahawk5000 Opublikowano 12 Marca 2022 Opublikowano 12 Marca 2022 Ciekawe, zmieniłem wersję aplikacji bo był update i zaczęło działać. Wszystkie trzy czujniki działają
klogier Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 Cześć. Czy w modelu bez wyświetlacza jest szansa jakoś zmienić region. Mam na myśli wgranie softu europejskiego ?Mam wersję z chin. Nie chcę się bawić w jakąś zmodyfikowaną mi home..Wysłane z mojego A063 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi