gegege12 Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Witam, Nowa opaska Mi Band 4 nie liczy kroków. Na opasce i na telefonie cały czas wyświetla się 0. Po rozpoczęciu treningu również nie liczy dystansu ani kroków. W telefonie mam włączone bluetooth i GPSa, aplikacja Fit MI ma do nich dostęp. Pierwszy raz używam opaski więc może robię coś nie tak. Bardzo proszę o pomoc!
brawo Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Trening liczący kroki Wyrzuć jakieś bzdurne opaski. Nie dość, że że to trzeba skomunikować jedno z drugim, to i żre to prąd podwójnie, a później ładowanie częstsze i podwójne... Do treningów sportowych jest Endomondo albo Strava lub inne tego typu. Wszystko opiera się na tym co masz w telefonie. Trzeba pamiętać o nadaniu koniecznych uprawnień aplikacji związanych z dostępem do GPSu i zasilania i to wszystko.
pkonrad Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi