sebastian88 Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Witam z góry przepraszam czy był identyczny temat , ale nie znalazłem. Mam telefon mi 9 i tv 43 cale samsung 7172. Chciałem bezprzewodowo przerzucić ekran z komórki na tv. Niby robię wszystko zgodnie z instrukcją. Włączam projekcję ale nie znajduje mi tv wogóle go nie widzi, dopiero Tv znajduje po bluetooth i łączę. wyskakuje mi komunikat na tv że podłączono, ale nie mam obrazu tylko sam dzwięk. Ekran bezprzewodowy mam włączony itp. Może ktoś miał podobny problem i może pomóc, zdaniem samsunga moj telefon nie ma funkcji przesyłania ekranu dlatego
FromWP Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 9 minut temu, sebastian88 napisał: zdaniem samsunga moj telefon nie ma funkcji przesyłania ekranu dlatego Oczywiście że ma. Nie ma przesyłania kablem po USB HDMI. Projekcja uruchomiona kafelkiem z szybkich ustawień może nie działać. Spróbuj Ustawienia, Połączenia i udostępnianie, Ekran bezprzewodowy i tam powinien znaleźć tv.
mrosi Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi