fujimen Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) W tym tygodniu zmieniałam telefon na Xiaomi redmi note 8 pro. Za każdym razem jak chcę zsynchronizować mi banda 4 z mi fit, aplikacja wymaga obok bluetooth aktywnego gps. Jest to strasznie irytujące. Jak czytałam na różnych wątkach to aby rozwiązać ten problem muszę połączyć mi banda 4 z samym telefonem tylko, że to nie jest wykonalne. Nie mam żadnych takich opcji dostępnych. Mogę tylko otworzyć mi fit. Próbowałam też ignorować komunikat o nawigacji i łączyć się za pomocą tylko bluetootha - nic się wtedy nie dzieje, jest "łączenie" w nieskończoność. Bawiłam się już w wylogowywanie z mi fit, rozłączanie opaski, instalowanie od nowa, nic to nie dało. Opaska łączy się z telefonem dopiero po odpaleniu mi fit, na poprzednim xiaomi redmi note 4x po włączeniu bluetooth bez aplikacji na opasce od razu było widać, że jest sparowana z telefonem. System: MIUI 12. Proszę o pomoc. Edytowane 3 Października 2020 przez fujimen dodanie informacji
brawo Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 No to włącz lokalizacją. W czym problem? Ewidentnie masz ją wyłączoną.
fujimen Opublikowano 3 Października 2020 Autor Opublikowano 3 Października 2020 no taki problem, że poprzedni telefon jedyne czego potrzebował to bluetooth aby się połączyć. To nie jest rozwiązanie
Netoper Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 W skanowaniu lokalizacji trza załączyć ( screen) i wtedy nie trzeba już mieć na stałe załączonego głównego przełącznika od lokalizacji.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
fujimen Opublikowano 3 Października 2020 Autor Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) Niestety, nic to nie dało. Obie opcje były włączone od samego początku Edytowane 3 Października 2020 przez fujimen
Netoper Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 A nie jesteś przypadkiem na androidzie 10? Bo w nim to chyba właśnie tak jest że trza niestety na stałe mieć załączone dla mifita, ja się cofnąłem do 9 do w 10 za dużo irytujących niedopracowań.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
fujimen Opublikowano 3 Października 2020 Autor Opublikowano 3 Października 2020 Sprawdziłam, rzeczywiście jestem na androidzie 10. Ehh no to widocznie muszę się przemęczyć. Dziękuję za pomoc
Netoper Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 @fujimenJeszcze spróbuj może ustawić na sztywno lokalizację dla pogody ( w mifit) bo tutaj też jaja miałem z komunikatami o włączeniu lokalizacji jak była na automacie pogoda. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
fujimen Opublikowano 3 Października 2020 Autor Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) to rzeczywiście była pogoda, już mi fit nie suszy mi głowy o gps, dziękuję!!! Nieważne, dla niepoznaki raz się połączył bez gps ale i tak dziekuję za chęć pomocy Edytowane 3 Października 2020 przez fujimen
mrosi Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi