Degster Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Witam, jestem posiadaczem poco f2 pro, miałem na nim miui 12 Global Cała historia zaczyna się przy próbie instalacji Miui polska odblokowałem bootloader, zainstalowałem twrp, i Miui polska jednak przy próbie startu systemu startuje ciągle TWRP Z rzeczy które zrobiłem kolejna instalacja miui polska instalacja stable xiaomi eu instalacja boot.img w fastboocie efekt ciągle ten sam Proszę o pomoc w odcegleniu telefonu :/
mariusz.ur Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 7 minut temu, Degster napisał: przy próbie startu systemu startuje ciągle TWRP Format data "yes"
Degster Opublikowano 2 Października 2020 Autor Opublikowano 2 Października 2020 26 minut temu, mariusz.ur napisał: Format data "yes" Nadal to samo...
mariusz.ur Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) Poczytaj dobrze poradniki dla twojego telefonu. Masz dynamiczne partycje i nie powinieneś robić wipe system z tego co się orientuję. Krótka instrukcja Odblokuj bootloader Skopiuj rom Xiaomi.eu do pamięci urządzenia Uruchom twrp Zamontuj wszystkie dostępne partycje Zainstaluj rom Wipe cache, data, pamięć wewnętrzna, dalvik Nie czyść systemu! Restart, po tym ponownie uruchomi się twrp Po tym format data. Wydaje się dość proste. Wystarczy wykonać wszystkie kroki po kolei. Edytowane 2 Października 2020 przez mariusz.ur
Degster Opublikowano 2 Października 2020 Autor Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) 22 minuty temu, mariusz.ur napisał: Poczytaj dobrze poradniki dla twojego telefonu. Masz dynamiczne partycje i nie powinieneś robić wipe system z tego co się orientuję. Krótka instrukcja Odblokuj bootloader Skopiuj rom Xiaomi.eu do pamięci urządzenia Uruchom twrp Zamontuj wszystkie dostępne partycje Zainstaluj rom Wipe cache, data, pamięć wewnętrzna, dalvik Nie czyść systemu! Restart, po tym ponownie uruchomi się twrp Po tym format data. Wydaje się dość proste. Wystarczy wykonać wszystkie kroki po kolei. Nadal to samo czyli TWRP, ostatnie co próbuje na dzisiaj to instalacja Globala przez miflasha Edit: żyje, tylko wciąż na globalu ... Edytowane 2 Października 2020 przez Degster
mrosi Opublikowano 3 Października 2020 Opublikowano 3 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi