lottek Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Witam, Jestem posiadaczem kamery Xiaoyi Yi Action 4K+, której nie używałem przez ponad rok. Niestety nie mogę nawiązać połączenia z aplikacja Mi Home - kamera nie zostaje odnalezione w żaden sposób. Wczesnej korzystałem z Yi Action app, lecz niestety teraz nie jest już dostępna.. Czy komuś udało się połączyć prawidłowo z tą kamerą? PS. Przed chwilą zainstalowałem Yi Home, lecz niestety tej kamery tam nie ma dostępnej.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 23 minuty temu, lottek napisał: zainstalowałem Yi Home, lecz niestety tej kamery tam nie ma dostępnej.. Bo to do kamer domowych. Dla twojej chyba stąd pobierzesz http://www.xiaoyi.com/download/sports Link to comment Share on other sites More sharing options...
lottek Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 Rozumiem, że to jest oficjalna bezpieczna apka i można ją instalować? Nie znajduje się w sklepie play z tego co widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 7 godzin temu, lottek napisał: Rozumiem, że to jest oficjalna bezpieczna apka Jak widzisz jest na oficjalnej stronie yi to chyba bezpieczna. Śledztwa dlaczego jej nie ma w sklepie nie będę przeprowadzał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts