mrosi Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi K30 Pro (nazwa kodowa: lmi). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.1.3.0.RJKCNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Nie wiem. Jak u innych. Ale u mnie po pierwszym uruchomieniu od aktualizacji telefon 2 razy się zawiesił i zresetował. Mówię ok pewnie to restarty po aktualizacji.Ale restarty się powtarzają. Telefon przymula i już wiem że będzie restart. Raczej nie dotyczy to jednej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-BoyX Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) Względem wersji 12.1.2.0 jest nieco lepiej z stabilnością i nie muszę resetować telefonu z racji jednego, uciążliwego buga, który "zamazywał" tak ekran, że nie dało się z takowego korzystać. Niestety, aplikacje dalej się wysypują i jest to bardzo uciążliwe. W szczególności w przypadku map google. Zdarzają się też czasem przycięcia animacji i konkretne "zmuły" co przy snapie 865 wydaje mi się wręcz karygodne. Pomimo instalacji różnych wersji, mam też problem z poprawnym działaniem Magiska. Apka zaczęła wywalać błędy SaftyNeta (przy ctsProfile) oraz nie mogę ukryć (przepakować) samego Magisk Managera. Z tej też racji Aplikacje Macdonalda oraz MyWellness nie chcą działać, z racji wykrytego Roota. Jeżeli komuś z Was ten aspekt działa to pochwalicie się swoją wiedzą Podsumowując, ewidentnie widać, że moje poco f2pro/Redmi k30 Pro nie dogaduje się z Androidem 11. Cóż, zobaczmy jak się rozwinie jeszcze sytuacja. Jeżeli jednak tak dalej pójdzie to trzeba będzie pomyśleć o downgradzie Edited November 24, 2020 by C-BoyX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts