Skocz do zawartości

Brak powiadomień messenger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam problem, gdy ktoś wysyła do mnie wiadomość na mesengera to dopóki nie wejdę w aplikacje i nie odświeżę nie dostaje nic, przypuśćmy ktoś wyślę wiadomość o 10, a ja wejdę w aplikacje Messenger o 13 to dopiero ta wiadomość dojdzie, nie pokazuje mi powiadomienia, dymku itd że otrzymalem wiadomość na ekranie blokady oraz podczas np przeglądania internetu. A gdy wejdę w aplikacje potem przez jakiś czas powiadomienia przychodzą normalnie..

Druga sprawa wcześniej śmiałem remdi 7a, była tam fajna opcja gdy np grałem lub przeglądałem internet i dostałem wiadomosc, napisane było tylko od kogo i zamiast treści wyskakiwało pod nadawca "ukryta zawartość" tak samo miałem na ekranie blokady, teraz mogę ustawić to tylko na ekranie blokady. Czy ktoś wie gdzie znajdę opcje by podczas korzystania z telefonu nie pokazywało treści dopóki nie wejdę w aplikacje widomosci

Opublikowano

Messenger.

Autostart - włącz, wyłącz oszczędzanie baterii - opcje aplikacji. zablokuj w ostatnich aplikacjach - kłódka, lista ostatnio otwartych  przytrzymaj. 

Gry - nie używam, ale chyba we wbudowanym game turbo to ustawisz. 

Opublikowano

Ok dzięki :) messenger ustawiony tak jak napisałeś:)

Gry podałem za przykład, głównie chodzi mi  o to że np gdy ktoś przegląda internet z mojego telefonu i przyjdzie wiadomość nie chce by wiedział co ktoś napisal. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...