Solo Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Cześć. Od 2 dni mam problem z aplikacją. Mam w niej 3 kamery Imlab, repeater Xiaomi, 2 żarówki yeelight. Przy po kliknięciu w kamery lub repeater mam komunikat Please download China version. Żarówki działają bez problemu. Czyściałem pamięć, pobierałem na nowo aplikację, zmieniałem region i nic. Dodałem repeater na nowo, na koniec pokazało ten sam komunikat, ale urządzenie się dodało i działa, ale jak w nie kliknę to znów każe pobrać Chińską wersję. Jakieś sugestie?
rezmus Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 jaka wersja mi home? z tego co widzialem to najnowsza beta 5.8.28 nie laduje pluginow mpk i wszystkie urzadzenia bez pluginow RN wlasnie daja taki komunikat. jesli masz ta wersje to zainstaluj starsza np 5.8.22.
FromWP Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 3 godziny temu, Solo napisał: Jakieś sugestie? Odinstaluj aktualizację Mihome. Ta wersja jest skopana. Miałem takie same komunikaty.
Rekomendowane odpowiedzi