mrosi Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi MIX 2S (nazwa kodowa: polaris). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MIMix2S_V12.0.1.0.QDGCNXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_P1 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Wgrałem ten soft. Niestety po wgraniu wyrzuca mnie z powrotem do TWRP. Wróciłem do ostatniego rozwojowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom3k Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Czy mając teraz wgraną rozwojową wersję 20.9.4 można od razu wgrać tą wersję stabilną tak jak wygrywało się kolejną wersję rozwojową?Czy ktoś używa tego ROMu na codzien? Są jakieś problemy?Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 1 godzinę temu, Tom3k napisał: Czy mając teraz wgraną rozwojową wersję 20.9.4 można od razu wgrać tą wersję stabilną tak jak wygrywało się kolejną wersję rozwojową? Jeśli wgrywasz świeższą (nowszą) wersję, to powinno działać wszystko bez problemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvvzc Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 22 godziny temu, Tom3k napisał: Czy mając teraz wgraną rozwojową wersję 20.9.4 można od razu wgrać tą wersję stabilną tak jak wygrywało się kolejną wersję rozwojową? Czy ktoś używa tego ROMu na codzien? Są jakieś problemy? Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Używam i żadnego problemu nie zauważyłem. Na pewno bateria działa lepiej niż na inny romach typu "LineageOS" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts