Kowolinho Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Hej. W zasadzie od czasu zakupienia telefonu mam problem z nawigacją, która w zasadzie nie chce działać. Mapy Google dostały w zasadzie wszystkie uprawnienia, pobrałem mapy offline jakie tylko się dało, a gdy włączam lokalizację i chcę wyznaczyć trasę, to po ok. 30 sekundach informacji "szukam najlepszej trasy" pojawia się informacja "wystąpił błąd". Czasem pomaga restart telefonu, ale nie o to w tym przecież chodzi. Czy macie jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić? Mega frustrująca rzecz. Edytowane 13 Września 2020 przez Kowolinho
martinii Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 Jaki masz rom? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Kowolinho Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 Wszystko standardowe i zaktualizowane według zaleceń. Problem występuje jednak w zasadzie od samego początku korzystania z telefonu. Android: 10 QKQ1.190825.002 MIUI: Global 12.0.2.0
mrosi Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 1 godzinę temu, Kowolinho napisał: Wszystko standardowe i zaktualizowane według zaleceń. Problem występuje jednak w zasadzie od samego początku korzystania z telefonu. Wyczyść dane aplikacji. Może coś się zbugowało... Ustawienia -> Aplikacje - Zarządzanie -> Mapy Google -> wyczyść dane aplikacji.
Kowolinho Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 Też już to niestety robiłem. Nie pomogło.
mrosi Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 15 minut temu, Kowolinho napisał: Też już to niestety robiłem. Nie pomogło. Niestety, w ROMie globalnym nie odinstalujesz aplikacji. Spróbuj odinstalować aktualizacje, wyczyścić dane aplikacji, i ponownie zaktualizować appkę. 1
Rekomendowane odpowiedzi