intense Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Witam. OD niedawna jestem posiadaczem telefonu Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Skonfigurowałem go przez kopię danych gdyż wcześniejszym modelem był Mi 9 SE. Brak zastrzeżeń do czasu uruchomienia nawigacji. Podczas pracy na apcę telefon potrafi się zresetować po czym ładuje system na nowo i tak w kółko. Robiłem reset do ustawień fabrycznych jednak nie przyniosło to żadnego efektu. Telefon żadnej aktualizacji nie widzi obecnie jest: 11.0.4.0
MarioLi Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 Mam ten sam problem z Google Map i Endomondo Na trasie z Wrocławia do Karpacza telefon podczas korzystania z Google Map zawiesił się i zrestartował sześć razy. Wejście na Śnieżkę z aplikacją Endomondo zakończyło się totalną katastrofą (telefon prawidłowo działał jedynie przez 1 kilometr, po kilometrze telefon restartował się dosłownie, co chwilę na aplikacji Endomondo oraz Google Map. Z moich obserwacji wynika, że winą za ciągłe restarty jest moduł GPS lub przesył danych mobilnych, jeśli któryś z modułów straci sygnał to od razu zawiesza telefon i go restartuje (przez około 10 sekund pojawia się biały ekran, niczym nie można z tego ekranu wyjść a po tych sekundach następuje ponowne uruchomienie telefonu).
benek1994 Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) On potrafi się zresetować nawet leżąc na półce nieruszany... Witam w klubie :/ Edytowane 20 Września 2020 przez benek1994 Błąd
intense Opublikowano 12 Października 2020 Autor Opublikowano 12 Października 2020 Telefon odesłałem a zamówiłem drugi taki sam. Póki co na nowym telefonie nie ma żadnych resetów. It's magic..
Rekomendowane odpowiedzi