tommyl Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Cześć, czy macie namiary na oryginalna baterie? Jak widzę na ali "oryginał replacement" u różnych sprzedawcach i na zdjęciach są różne baterie to nie wiadomo czy to zamiennik czy oryginał. Z aktywnym hotspotem bateria umiera po 1.5 roku w oczach... pozdro!
si3wc4 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Z tego co widzę to na Aliexpress są baterie Li-Ion a Xiaomi montuje polimerowe. W związku z tym mógłbym prosić się o stwierdzenie, że żadna nie jest oryginalna. Od premiery telefonu minęło 14 miesięcy, więc jakim cudem Twój ma 1,5 roku? Tapatalk - Mi 9T Pro
tommyl Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 masz racje - pomylilem sie. Kupiłem w czerwcu 2019. znalazlem u sprzedawcy pavel_lux na allegro za 85 zl - wyglada na oryginal.
Estavan Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Przerabiałem temat już za czasów xiaomi mi5, mi6 i ostatecznie padało na zamiennik, bo oryginał okazywał się marną podróbką lub odpadem. Z tego co czytałem i też wiem, póki nie przetestujesz baterii (np AccuBattery) po montażu nowej to będzie wróżenie z fusów. Allegro plus taki, że zawsze możesz zwrócić do sprzedawcy, jak wyjdzie np magicznie mniejsza pojemność. Ostatnio na Miui był problem w Beta z deep sleepem i użytkownicy się skarżą na coraz to gorszą baterię, więc pytanie czy to jest to...
Rekomendowane odpowiedzi