Akcesoria
6 topics in this forum
-
- 2 followers
- 59 replies
- 9.6k views
https://sklep.3mk.pl/akcesoria-do-xiaomi-Mi-9T-Pro od 3MK już dostępne... póki co tylko niestety HardGlass i HardGlass Max w cenie 100 zł. Temat od bliźniaczego modelu do wglądu: https://miuipolska.pl/forum/topic/45615-szkłofolia-ochronna-dla-mi-9tredmi-k20
Last reply by si3wc4, -
-
- 3 replies
- 1.2k views
Cześć, czy macie namiary na oryginalna baterie? Jak widzę na ali "oryginał replacement" u różnych sprzedawcach i na zdjęciach są różne baterie to nie wiadomo czy to zamiennik czy oryginał. Z aktywnym hotspotem bateria umiera po 1.5 roku w oczach... pozdro!
Last reply by Estavan, -
- 2 replies
- 4k views
Jak już wspomniałem w temacie Xiaomi Mi 9 t Pro "nie widzi" słuchawek bluetooth, problem jest taki że sprawdzałem i słuchawki łączą się z innymi telefonami normalnie, natomiast z tym poprostu ich nie widać. Słuchawki napewno są w odpowiednim trybie parowania oraz obsługują profil A2DP bluetooth tak jak sam telefon. Potrzębuję pomocy : ( , sam już nie wiem dlaczego to nie działa. (dodam że chodzi o słuchawki JBL Reflect Mini 2 Bt)
Last reply by kacper123213, -
- 1 follower
- 32 replies
- 6.1k views
W tym wątku dyskutujemy o etui dla tego urządzenia. Temat od bliźniaczego modelu do wglądu:
Last reply by si3wc4, -
- 1 reply
- 1k views
Witam. Czy ktoś ma i używa z powodzeniem w swoim K20 Pro / MI9T Pro adapter USB-C / ethernet? Bardzo ułatwiłoby mi to pracę, ale nie wiem czy ten model obsługuje karty sieciowe na OTG. Edit: Zaryzykowałem i kupiłem Ugreen ethernet adapter. Działa, ale nie pojawia się ikonka połączenia. Tzn pojawia się pusta przestrzeń między zasięgiem sieci komórkowej, a ikonką bluetooth. Kiedy odpinam adapter, "przestrzeń" znika. Pozostaje tylko jeszcze ogarnąć DHCP i ręczny adres IP. Może ktoś ma w tym doświadczenie? Pozostaje chyba tylko via terminal.
Last reply by poshiyafaib, -
- 5 followers
- 107 replies
- 20.8k views
Pytanie wiecie może czy kupie ładowarkę o podobnych parametrach do oryginału do mi 9t Pro - 27w
Last reply by pkonrad,