Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem, że po pewnym czasie jak wejdę w wiadomości to zamiast nazw kontaktów wyświetla mi same numery. Po ponownym uruchomieniu te same SMSy są już z nazwami kontaktów ale po jakimś czasie znowu zamieniają się na same numery :/ sona używała kiedyś Xiaomi mi note 4 i pamięta że też miała takie jazdy...ktoś coś poradzi ?

Opublikowano

Nie próbowałem ale nie ogarniam tego już bo teraz nagle samo wróciło...wcześniej usunąłem wszystkie SMSy ale to nic nie zmieniło...raz są same numery, a raz kontakty...to normalne na Xiaomi ? ;D

Opublikowano
33 minuty temu, Sonic napisał:

Nie próbowałem ale nie ogarniam tego już bo teraz nagle samo wróciło...wcześniej usunąłem wszystkie SMSy ale to nic nie zmieniło...raz są same numery, a raz kontakty...to normalne na Xiaomi ? ;D

Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzanie -> 

Wyszukaj aplikacje Kontakty i SMS kliknij w nie i wyczyść pamięć podręczną. Jeśli nie pomoże, wyczyść całą pamięć aplikacji.

Opublikowano

Dziękuję za pomoc..mają mimo wszystko dziś przywrócę ustawienia fabryczne bo telefon nie chce i tak wchodzić w stan uśpienia przez aplikację Huawei zdrowie (połączony Huawei watch gt2). Ogólnie po jakiś 2tyg z Xiaomi póki co jestem lekko rozczarowany tym, że wiele rzeczy wydaje się nie dopracowane :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...