Sonic Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Witam. Zauważyłem, że po pewnym czasie jak wejdę w wiadomości to zamiast nazw kontaktów wyświetla mi same numery. Po ponownym uruchomieniu te same SMSy są już z nazwami kontaktów ale po jakimś czasie znowu zamieniają się na same numery :/ sona używała kiedyś Xiaomi mi note 4 i pamięta że też miała takie jazdy...ktoś coś poradzi ?
mrosi Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 47 minut temu, Sonic napisał: ktoś coś poradzi ? Czy próbowałeś wyczyścić dane pamięci podręcznej appek Kontakty i SMS?
Sonic Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Nie próbowałem ale nie ogarniam tego już bo teraz nagle samo wróciło...wcześniej usunąłem wszystkie SMSy ale to nic nie zmieniło...raz są same numery, a raz kontakty...to normalne na Xiaomi ? ;D
mrosi Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 33 minuty temu, Sonic napisał: Nie próbowałem ale nie ogarniam tego już bo teraz nagle samo wróciło...wcześniej usunąłem wszystkie SMSy ale to nic nie zmieniło...raz są same numery, a raz kontakty...to normalne na Xiaomi ? ;D Ustawienia -> Aplikacje -> Zarządzanie -> Wyszukaj aplikacje Kontakty i SMS kliknij w nie i wyczyść pamięć podręczną. Jeśli nie pomoże, wyczyść całą pamięć aplikacji.
Sonic Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Dziękuję za pomoc..mają mimo wszystko dziś przywrócę ustawienia fabryczne bo telefon nie chce i tak wchodzić w stan uśpienia przez aplikację Huawei zdrowie (połączony Huawei watch gt2). Ogólnie po jakiś 2tyg z Xiaomi póki co jestem lekko rozczarowany tym, że wiele rzeczy wydaje się nie dopracowane
Adam Błażejewski Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi