Jump to content

Problem Z Przychodzącymi Połączeniami

jordan87

Recommended Posts

Jak to nie widzisz połączeń nie odebranych?

Takich przy których telefon dzwonił ale nie kliknąłeś odbierz czy takich które przychodzą w smsie gdy nie masz np włączonego telefonu lub byłeś poza zasięgiem?

Jeśli tych pierwszych to chodzi ci tylko o listę połączeń czy nawet w powiadomieniach po pierwszym włączeniu wyświetlacza?

Pisałem już wczoraj w innym wątku o problemie z połączeniami w moim RedMi Note 1s. Ciągle mam ten sam problem, że jak ktoś dzwoni do mnie to nie może się ze mną połączyć. Dzwoniłem do biura obsługi i poinformowano mnie,że to wina telefonu i słabego zasięgu w pracy. Tylko, że po przyjściu z pracy do domu i dzwonieniu ze stacjonarnego telefonu lub komórki żony na mój telefon, problem nadal występuje. Zasięg mam w domu bardzo dobry i stojąc od telefonu z metr także nie mogę się połączyć z nim. Co prawda co kilka prób udaje mi się połączyć, ale jest to strasznie wkurzające.Robiłem całkowite czyszczenie telefonu, przywróciłem  ustawienia  fabryczne, jak i w recovery robiłem czyszczenie pamięci i nic to nie dało. Mam najnowszy soft wgrany z ubiegłego piątku. Macie jakieś pomysły jak to naprawić? 

Edited by tomasznowak

Jak to nie widzisz połączeń nie odebranych?

Takich przy których telefon dzwonił ale nie kliknąłeś odbierz czy takich które przychodzą w smsie gdy nie masz np włączonego telefonu lub byłeś poza zasięgiem?

Jeśli tych pierwszych to chodzi ci tylko o listę połączeń czy nawet w powiadomieniach po pierwszym włączeniu wyświetlacza?

Chodzi mi o listę nieodebranych połączeń np. w czasie innej rozmowy.

A przejdź w aplikację telefon > Zakładka "Ostatnie" i pociągnij lekko w dół, powinna uaktywnić się opcja do filtrowania. Zobacz czy masz wybrane pokaż wszystkie połączenia.

Edited by jordan87

A przejdź w aplikację telefon > Zakładka "Ostatnie" i pociągnij lekko w dół, powinna uaktywnić się opcja do filtrowania. Zobacz czy masz wybrane pokaż wszystkie połączenia.

Nie miałem. Dzięki za pomoc.

Edited by jarekt

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...