gstw Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wersja MIUI i posiadany smartfon: MIUI 6: 5.4.17 - Redmi2 1GBOpis znalezionego błędu / problemu: Posiadam jedno konto Xiaomi, do którego jestem zalogowany via telefon i via web. Od pewnego czasu na stronie i.mi.com nie jest identyfikowany mój Redmi2, w miejscu devices jest "0 devices connected". Synchronizacja działa jak do tej pory bez zarzutu, jedynie na powiązanym koncie forum miui.en nie aktualizuje mi w profilu automatycznie wersji MIUI. Czy ma ktoś podobny problem, jak to naprawić?
zmylna Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Coś spieprzyli w kwietniowej aktualizacji. Ja mam np. tak, że wszystko działa poza sms-ami w chmurze i statusem urządzenia, który jest offliny pomimo tego, że mam włączone wyszukiwanie telefonu itp.
zmylna Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Wersja MIUI i posiadany smartfon: Mi3, 5.5.15Opis znalezionego błędu / problemu: Pomimo tego, że status urządzenia dla konta Xiaomi jest "activated" i włączona jest opcja "znajdź urządzenie" po zalogowaniu na stronę i.mi.com status telefonu jest offline. w/g historii sms 3-go kwietnia przestały działać sms w chmurze. Może to ten sam problem ? Ktoś wie co trzeba jeszcze zrobić żeby telefon był online ? Edytowane 18 Maja 2015 przez zmylna
Rekomendowane odpowiedzi