Skocz do zawartości

Bug MIUI 11 - brak niektórych kafelków na pasku stanu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z brakiem ikon typu nfc, tryb czytania, lokalizacja itp. Nie mogę też ich edytować. Któż wie jak to naprawić? Telefon to Xiaomi redmi note 9S (MIUI 11).05aefde41bb95a8f8863c45bb17f9bf9.jpg855d4edb91c38c7fbc8314dbe48cba49.jpg

Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
System jaki...?

MIUI 11 jeśli o to chodzi

MIUI 11 jeśli o to chodzi 

Dokładnie to MIUI 11.0.5.0

Opublikowano

A przenosiłeś dane ze starego telefonu Xiaomi? Prawdopodobnie ustawienia ekranu. To powoduje tego typu błąd bo zmienił się ekran powiadomień. Jest jakiś trochę karkołomny sposób naprawienia tego przez adb. Albo reset do fabrycznych bez przywracania kopii ekranu.

Opublikowano
A przenosiłeś dane ze starego telefonu Xiaomi? Prawdopodobnie ustawienia ekranu. To powoduje tego typu błąd bo zmienił się ekran powiadomień. Jest jakiś trochę karkołomny sposób naprawienia tego przez adb. Albo reset do fabrycznych bez przywracania kopii ekranu.

Przenosiłem tylko pliki przez windows. No i przywrałem kopię kontaktów i SMS z poprzedniego tel

To może być to?

Opublikowano
11 minut temu, ThePiotreQ napisał:

To może być to?

Prawdopodobnie przywróciłes też ustawienia ekranu i to powoduje taki błąd. Można zresetować ustawienia tylko tych przełączników przez adb, jak musiał bym poszukać.

11 minut temu, ThePiotreQ napisał:

To może być to?

Prawdopodobnie przywróciłes też ustawienia ekranu i to powoduje taki błąd. Można zresetować ustawienia tylko tych przełączników przez adb, jak musiał bym poszukać.

Opublikowano
Jak to zrobić? Zależy mi na tym aby nie przywracać ustawień fabrycznych, no i bez roota oczywiście

Opublikowano
Czy to też mogło wpłynąć na ilość ustawień? Bo mam wrażenie że jest ich trochę mało.f8dad4195c33591a65f911c4de912906.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...