Meseq Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Witam Od kilku dni walczę z odblokowaniem bootloadera. Na samym początku Miflash Unlock nie widział telefonu. Później w jakimś poście znalazłem program o nazwie XiaoMi Tool v2 Problem polega na tym że telefon po podłączeniu w trybie fastboot, od razu z niego wychodzi pojawia się info "for shutdown use any key". Jeżeli już ruszy to wywala błąd "invalit input argument: null product" Czy sterowniki są złe czy poprostu robię coś nie tak? Dla ułatwienia, W10 x64 kabel oryginalny od Xiaomi [ten z pudełka] sprawdzane na USB 2.0 i USB 3.0
mariusz.ur Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Zmień port USB, najlepiej na 2.0. Jeśli to nie pomoże, zmień PC. Czasami wystarczy restart telefonu i komputera. Miałem taki przypadek nie jeden raz na moim laptopie. Co dziwne, restart zazwyczaj wystarczy. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez mariusz.ur
Netoper Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Komp nie jest przypadkiem na Ryzenie?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi