splanisho Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam Telefon ma 2 tyg i zaczął występować problem taki ze w trakcie rozmowy mój rozmówca przestaje mnie słyszeć ja slysze go bardzo dobrze ale on juz mnie nie . Musze w tedy anulować połączenie i dzwonić 2 raz . Usterka pojawia się raz na jakiś czas dodam ze Mikrofon sprawdzony karta sim tez . Problem występuje z rożnymi połączeniami czyli nie jest to tylko jeden rozmówca ale rożni czyli numery sa inne Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez splanisho
Shamoth Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Sprawdź jeszcze jedną rzecz. Czasem detekcja zbliżenia potrafi szwankować i policzkiem można nagrać rozmowę, zrobić notatkę w dziwnym języku lub wyciszyć mikrofon. Wejdź w ustawienia i wyłącz "przycisk zasilania rozłącza rozmowę", po odebraniu lub rozpoczęciu połączenia wyłącz telefon przyciskiem i kontynuuj rozmowę albo używaj zamkniętego etui z klapką. Jeśli się poprawi to próba kalibracji detektora zbliżenia albo serwis.
Rekomendowane odpowiedzi