Jump to content

POCO F2 Pro - dyskusja ogólna

wojasheck

Recommended Posts

Jak używacie super tapet to ustawcie sobie od nowa tą samą co macie. Ja od MIUI 12 miałem ustawione zaśnieżone szczyty i mimo wielu aktualizacji tej tapety nic się nie zmieniało. Dzisiaj bawiłem się ustawieniami i po ponownym ustawieniu wygląda to zupełnie inaczej dużo lepiej. Wygląda na to, ze mimo aktualizowania super tapet i tak telefon ciągle używał starej wersji. 

• 1 month later...

W ostatnich dniach pojawiło się nowe TWRP twrp-3.6.2_12-v3.8.3_A12-lmi-skkk.img, podobno wspiera szyfrowanie pod A12 - czy ktoś już może testował i jest w stanie to potwierdzić?

W dniu 18.07.2022 o 23:20, mathey napisał:

W ostatnich dniach pojawiło się nowe TWRP twrp-3.6.2_12-v3.8.3_A12-lmi-skkk.img, podobno wspiera szyfrowanie pod A12 - czy ktoś już może testował i jest w stanie to potwierdzić?

Tak działa 🙂

• 2 months later...

Czy jest jakiś sposób aby w Mi Pilot dodać dekoder Wiwa H.265 Maxx? Mimo różnych prób mi się nie udało, w ogóle pod względem dekoderów głównie egzotyczne marki na Azję są na liście. 

Czy coś wiadomo o MIUI 14 na tego POCO? Bo jego odpowiednik K30 PRO w różnych przeciekach pojawia się jako, ze dostanie za to o F2 PRO cisza. 

• 2 weeks later...

WItam :)

Zmieniam telefon i Mam do wyboru 2 letni  F2 Pro w stanie idealnym używany przez kobiete, od nowości z folią ochronną i w etui. Za 800zł albo za 850 nowy zafoliowany M4 Pro 5G z 90Hz ekranem i 2 lata gwarancji.. I co WY byście wybrali ? Trudna decyzja.. Szkoda mi tego 90Hz przyjemniej sie pracuje z telefonem, ale 3x wolniejszy CPU i GPU i inne różnice na korzyść tego używanego F2