Mark1991 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Jak używacie super tapet to ustawcie sobie od nowa tą samą co macie. Ja od MIUI 12 miałem ustawione zaśnieżone szczyty i mimo wielu aktualizacji tej tapety nic się nie zmieniało. Dzisiaj bawiłem się ustawieniami i po ponownym ustawieniu wygląda to zupełnie inaczej dużo lepiej. Wygląda na to, ze mimo aktualizowania super tapet i tak telefon ciągle używał starej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathey Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 W ostatnich dniach pojawiło się nowe TWRP twrp-3.6.2_12-v3.8.3_A12-lmi-skkk.img, podobno wspiera szyfrowanie pod A12 - czy ktoś już może testował i jest w stanie to potwierdzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojownik208 Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 W dniu 18.07.2022 o 23:20, mathey napisał: W ostatnich dniach pojawiło się nowe TWRP twrp-3.6.2_12-v3.8.3_A12-lmi-skkk.img, podobno wspiera szyfrowanie pod A12 - czy ktoś już może testował i jest w stanie to potwierdzić? Tak działa 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark1991 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Czy jest jakiś sposób aby w Mi Pilot dodać dekoder Wiwa H.265 Maxx? Mimo różnych prób mi się nie udało, w ogóle pod względem dekoderów głównie egzotyczne marki na Azję są na liście. Czy coś wiadomo o MIUI 14 na tego POCO? Bo jego odpowiednik K30 PRO w różnych przeciekach pojawia się jako, ze dostanie za to o F2 PRO cisza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cllaymenn Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 WItam Zmieniam telefon i Mam do wyboru 2 letni F2 Pro w stanie idealnym używany przez kobiete, od nowości z folią ochronną i w etui. Za 800zł albo za 850 nowy zafoliowany M4 Pro 5G z 90Hz ekranem i 2 lata gwarancji.. I co WY byście wybrali ? Trudna decyzja.. Szkoda mi tego 90Hz przyjemniej sie pracuje z telefonem, ale 3x wolniejszy CPU i GPU i inne różnice na korzyść tego używanego F2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts