wertjacek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam temat jest na forum,ale temat zamkniety więc dopisać sie nie mogę,potrzebuję tej apki: http://miuipolska.pl/forum/topic/2810-ekran-blokady-z-dodatkowymi-informacjami/ ze strony chcąc pobrać nic się nie dzieje,natomiast z zippyshare link nieaktywny.Może ktos posiada to jeszcze. Może ze strony daje się pobrać,ale ja od dawna mam problemy z przeglądaniem chińskich stron z przeglądarek.Nie mogę przeskoczyć tych krzaczków,być może ktoś pobierze tą apkę i udostępni. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez wertjacek
ZduneX25 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To nie apka tylko motyw, klikasz raz w zielony przycisk potem po chwili masz link koło zielonego przycisku (po prawej) i go klikasz by pobrać.
wertjacek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) z domu zrobilem i pobrało się. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez wertjacek
wertjacek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam jednak ten motyw nie jest kompatabilny.Czy dla miui v6 jest jakiś pewniak z zegarkiem i stanem baterii na blokadzie? bardzo proszę o info.
Rekomendowane odpowiedzi