Jacek_DK Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Dostałem od syna telefon Samsung Glakxy SII i9100. Ja nie jestem taki dobry jak wy tutaj i nie potrafię sam naprawić softa. W warszawie na razie nie spotkałem kogoś kto zna MiUi, wszyscy mi oferują powrót do oryginalnego systemu samsunga, le ja bardzo polubiłem mój MiUi. Mm pytanie: Czy znacie jakiś warsztat w Warszawie, który potrafi odświeżyć mój telefon bez zbędnych komentarzy? Mój syn mieszka z granicą, bardzo daleko. Pozdrawim
sibul Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 (edited) Poradnik jeśli ma Pan miui na telefonie to zaczynamy od: Etap 3: instalacja MIUI http://miuipolska.pl/instalacja-sgs2/ W ostateczności mogę Panu pomóc, ale poradnik jest ładnie opisany Edited April 8, 2015 by sibul
jordan87 Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Nie wiem co się dzieje z telefonem ale może wystarczyło by zrobić kopie kontaktów i innych potrzebnych rzeczy i po prostu wykonać fabryczny reset który prawdopodobnie usunie problemy a MIUI pozostanie na telefonie.
Recommended Posts