mini21 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dzień dobry wszystkim. Jakiś czas temu przydarzyła mi się niemiła przygoda.Mój Mi 9t pro uległ zalaniu - czy raczej zamoczeniu. Telefon zanurzony został w wodzie w zasadzie tylko na krawędzi ale najwidoczniej woda dostała się głębiej. Początkowo wszystko działało, po kilku dniach ekran zaczął "czarnieć" - najpierw tak na 1/4 całego wyświetlacza, z czasem coraz więcej a dziś już całkiem sczerniał. Sam telefon działa - dzwonił mi dziś budzik . Teraz pytanie - czy jest sens go reanimować?Boje się że po wymianie wyświetlacza okaże się że coś jeszcze przestało działać itp.Ile ew. kosztuje wymiana wraz z montażem? Jeśli nie - czy telefon w takim stanie jest coś wart jako "dawca"?Ma dopiero 4 czy 5 miesięcy i ogólny stan jest bdb. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
nardenis Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 W autoryzowanym serwisie ekran kosztuje że wszystkim około 800 zł Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
mini21 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 Hmm... Czyli chyba bez sensu. Ewentualnie jakiś serwis nieoficjalny, ale tam różnie bywa z jakością.
Rekomendowane odpowiedzi