mini21 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Dzień dobry wszystkim. Jakiś czas temu przydarzyła mi się niemiła przygoda.Mój Mi 9t pro uległ zalaniu - czy raczej zamoczeniu. Telefon zanurzony został w wodzie w zasadzie tylko na krawędzi ale najwidoczniej woda dostała się głębiej. Początkowo wszystko działało, po kilku dniach ekran zaczął "czarnieć" - najpierw tak na 1/4 całego wyświetlacza, z czasem coraz więcej a dziś już całkiem sczerniał. Sam telefon działa - dzwonił mi dziś budzik . Teraz pytanie - czy jest sens go reanimować?Boje się że po wymianie wyświetlacza okaże się że coś jeszcze przestało działać itp.Ile ew. kosztuje wymiana wraz z montażem? Jeśli nie - czy telefon w takim stanie jest coś wart jako "dawca"?Ma dopiero 4 czy 5 miesięcy i ogólny stan jest bdb. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 W autoryzowanym serwisie ekran kosztuje że wszystkim około 800 zł Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini21 Posted June 14, 2020 Author Share Posted June 14, 2020 Hmm... Czyli chyba bez sensu. Ewentualnie jakiś serwis nieoficjalny, ale tam różnie bywa z jakością. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts