veron9304 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mam problem z połączeniem mojego urządzenia MiPad z telewizorem(Samsung). Urządzenie jest wykrywane, ale po połączeniu na ekranie telewizora zwiesza się. Pomoże ktoś ?
ZduneX25 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mi też się obraz wiesza z mipada, a z mi4 lata elegancko.
sibul Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Na MI2S działa elegancko... 1:Spróbujcie przełączyć profil zasilania na standardowy w panelu sterownia (może też spróbować na wydajny w profilach) i wtedy spróbować. 2:Do pliku" /system/build.prop: spróbujcie dopisać: #property to enable user to access Google WFD settings. persist.debug.wfd.enable=1 #property to choose between virtual/external wfd display persist.sys.wfd.virtual=0 lub wlan.wfd.hdcp=disable i restart tabletu. Może to pomoże: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.screenmirroringpatch Jeśli to nie pomoże trzeba szukać apk zastępczej ... Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez sibul
veron9304 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właśnie wiem że ten patch screen mirroring pomaga, ale mam taki problem że pobierając go ze sklepu play wyskakuje mi błąd : " Brak zgodności z innym aplikacjami, które używają tego samego udostępnionego identyfikatora użytkownika", szukałem jakiś informacji o tym i nie pisze czy to dokładnie problem związany z tabletem.
Rekomendowane odpowiedzi