srbastek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Mam pytanie. Która aplikacja jest lepsza? Kupiłem S5 max dla rodziców zastanawiam się którą aplikacje im wgrać. Chyba że ma żadnej różnicy? Pozdrawiam.
shadow14pl Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Dnia 8.06.2020 o 12:31, srbastek napisał: Mam pytanie. Która aplikacja jest lepsza? Kupiłem S5 max dla rodziców zastanawiam się którą aplikacje im wgrać. Chyba że ma żadnej różnicy? Pozdrawiam. Czesc, ja testowalem te dwie i duzo lepsza jest Mi Home, masz tam wszystko co potrzeba, mapke, wirtualne sciany, zakaz wstepu itd, itp. Zreszta ocena aplikacji roborock w sklepie play mowi wszystko jak i komentarze ludzi ;)
srbastek Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 @shadow14pl, dziękuję za informację. Jakoś od razu zainstalowałem Mi Home. 1
gruniu Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Od 2 tygodni jestem posiadaczem S8 Ultra Pro. Czekałem na ten model i wykorzystałem super promocję. Różnica, która zauważyłem pomiędzy aplikacjami, to w Roborock można mapę pomieszczeń wyświetlić w 3D. Reszta ta sama. Czy można gdzieś usunąć "niechciane" pomieszczenia? Czy da radę zmienić kolor robota na mapie? Obecnie mam biały i zlewa się z meblami.
Rekomendowane odpowiedzi