edass Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam. Używa ktoś ramki aluminiowej jak na tej aukcji: m.aliexpress.com/item/1875359677.html Pozdrawiam
Kukurydza Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ramki aluminiowej nie polecam, bo podobno może telefon gubić zasięg. Poza tym taka ramka przed niczym nie chroni. Jeśli chcesz wyłącznie, żeby telefon ładnie wyglądał to kup sobie zwykłe etui nilkina.
t.bone Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Odpuść sobie kolego metalowe cuda. Nawet pancerne LoveMei z elementami aluminiowymi zakłócają zasięg.
Kupiec1985 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 ja używałem LoveMei niebieskiej , super sprawa ta ramka i szkło hartowane Nilklin i telefon był w miarę bezpieczny od upadku , nie miałem problemów z zasięgiem , jedynym minusem były dziury w spodniach ponieważ ramka ta ma dosyć ostre krawędzie , Po zajechaniu parę par spodni ramka została w szufladzie kilka miesięcy temu i dziś już drugi raz przez jej brak pękł mi digitizer razem z hartowanym szkłem i znowu 33$ w plecy
m4ci3k_sz Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 ja używałem LoveMei niebieskiej , super sprawa ta ramka i szkło hartowane Nilklin i telefon był w miarę bezpieczny od upadku , nie miałem problemów z zasięgiem , jedynym minusem były dziury w spodniach ponieważ ramka ta ma dosyć ostre krawędzie , Po zajechaniu parę par spodni ramka została w szufladzie kilka miesięcy temu i dziś już drugi raz przez jej brak pękł mi digitizer razem z hartowanym szkłem i znowu 33$ w plecy No cóż, albo ochrona albo wygoda
kitowsci Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Ja używałem aluminiowej i naprawde nie polecam, zasięg gorszy i rysuje się niemiłosiernie ------------------------------------------------------ Maaaciekmaaaniek znowu sie spotykamy Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
m4ci3k_sz Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Ja używałem aluminiowej i naprawde nie polecam, zasięg gorszy i rysuje się niemiłosiernie ------------------------------------------------------ Maaaciekmaaaniek znowu sie spotykamy Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Krzysztof? Haha
kitowsci Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Tak haha Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi