stratus84 Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Mam pytanie odnośnie ładowarki do Redmi Note 9 Pro, oryginalnie dedykowana do telefonu jest o mocy 30W która gwarantuje szybszy czas ładowania. Przeglądając kiedyś jakieś forum rzuciła mi się informacja, że szybkie ładowanie może skrócić żywotność baterii. W zasadzie telefon ładuję nocą tak więc nie zależy mi na szybkim ładowaniu tym bardziej jeśli to w jakimś stopniu przedłuży życie baterii. Czy ładowarki w moim przypadku z OnePlus One oraz Oneplus X nadadzą się i będą w bezpieczny i optymalny sposób ładować telefon? Edytowane 30 Maja 2020 przez stratus84 Zmiana tytułu wątku
Adam Błażejewski Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Adam Błażejewski Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi