[email protected] Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Mi 9 T nowy zakupiony tydzień temu. Nie obsługuje wiadomości RCS. Ma ktoś podobny problem? Edytowane 26 Maja 2020 przez [email protected]
FromWP Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 19 minut temu, [email protected] napisał: Ma ktoś podobny problem? Doinstalowałeś wiadomości Googla? Nawet jak Ci sie udało, to chyba w tym telefonie nie będzie działało. Jedynie w modelach które mają domyślnie wiadomości od Googla.
Przemekp74 Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 Zainstaluj i powinno zadziałać umnie pomogło
FromWP Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 52 minuty temu, Przemekp74 napisał: Zainstaluj i powinno zadziałać umnie pomogło Niekoniecznie pomoże. Mam te usługi operatora, aplikację wiadomości googla i nie działa w Play. Znajomy ma identyczny telefon, wersję wiadomości, ustawienia i działa. Wygląda na to że włączają sukcesywnie, przynajmniej w Play.
Twinskillers Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Niekoniecznie pomoże. Mam te usługi operatora, aplikację wiadomości googla i nie działa w Play. Znajomy ma identyczny telefon, wersję wiadomości, ustawienia i działa. Wygląda na to że włączają sukcesywnie, przynajmniej w Play.Mi 9T mam w Play a Lg G6 w plusie.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi