Rauxel Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Cześć, jestem nowym użytkownikem Mi Banda i chciałem się przywitać na początku ze społecznością forum Nie mogłem nigdzie wyszukać podobnego tematu. Mianowicie, opaska sumuje mi przebyty dystans z różnych źródeł. Tak samo Mi Fit. Jeżeli przeszedłem 2 km a przejechałem rowerem 18 km to pokazuje ilość kroków dobrze ale dystans już 20 km. W Mi Fit także pokazuje, że zrobiłem X kroków (co jest zgodne z prawdą) ale dystans przebyty już zsumowany. Można rozdzielić treningi w jakiś sposób? Niech sobie kroki liczy osobno, rower osobno. Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2020 przez Rauxel
Antek Szprycha Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 Czyli dobrze liczy, tak jak powinien.W statystykach dnia masz podział czasowy od-czynność-do.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Rauxel Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Opublikowano 17 Maja 2020 zoltan78 - poprawione, lepiej w taki sposób? Antek Szprycha - fajnie byłoby, żeby kroki liczył do osobnego "przebiegu" ale jeżeli musi tak być, że dystans pokazuje sumarycznie, to trzeba się będzie przyzwyczaić
Antek Szprycha Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 Nie wiem jak mod apka aex.Lub, jeśli band, to może Endomondo? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka BIP + mi fit robi to samo (nie jeździłem rowerem).
Rauxel Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Opublikowano 18 Maja 2020 Mi Band 4 + apka Mi Fit, czyli standard. Widocznie tak ma być. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi