Rauxel 0 Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 (edited) Cześć, jestem nowym użytkownikem Mi Banda i chciałem się przywitać na początku ze społecznością forum Nie mogłem nigdzie wyszukać podobnego tematu. Mianowicie, opaska sumuje mi przebyty dystans z różnych źródeł. Tak samo Mi Fit. Jeżeli przeszedłem 2 km a przejechałem rowerem 18 km to pokazuje ilość kroków dobrze ale dystans już 20 km. W Mi Fit także pokazuje, że zrobiłem X kroków (co jest zgodne z prawdą) ale dystans przebyty już zsumowany. Można rozdzielić treningi w jakiś sposób? Niech sobie kroki liczy osobno, rower osobno. Pozdrawiam Edited May 17, 2020 by Rauxel Link to post Share on other sites
Antek Szprycha 33 Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 Czyli dobrze liczy, tak jak powinien.W statystykach dnia masz podział czasowy od-czynność-do.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Rauxel 0 Posted May 17, 2020 Author Report Share Posted May 17, 2020 zoltan78 - poprawione, lepiej w taki sposób? Antek Szprycha - fajnie byłoby, żeby kroki liczył do osobnego "przebiegu" ale jeżeli musi tak być, że dystans pokazuje sumarycznie, to trzeba się będzie przyzwyczaić Link to post Share on other sites
Antek Szprycha 33 Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 Nie wiem jak mod apka aex.Lub, jeśli band, to może Endomondo? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka BIP + mi fit robi to samo (nie jeździłem rowerem). Link to post Share on other sites
Rauxel 0 Posted May 18, 2020 Author Report Share Posted May 18, 2020 Mi Band 4 + apka Mi Fit, czyli standard. Widocznie tak ma być. Dzięki Link to post Share on other sites
Recommended Posts