kkarol2067 Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Cześć, mam problem z xiaomi mi6. Kupiłem go z niedziałającym gniazdem usb i dziś wymieniłem je na nowy zamiennik, ale mam problem ponieważ komputer po podpięciu telefonu przez usb wyświetla komunikaty że urządzenie jest niepoprawne i ciągle słychać ten typowy dźwięk wpinania i wyciągania wtyczki usb. Czy to może być wina płytki usb czy to płyta główna? Telefon normalnie się ładuje (chociaż według mnie trochę za wolno jak na quick charge) zarówno po podpięciu do gniazdka jak i komputera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Może gniazdo które kupiłeś to jakiś zamiennik nie w pełni kompatybilny z telefonem? Zamawiałeś oryginalny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts