Pieter T Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 Witam. Mam dziwny problem z Xiaomi mi 9 t pro. Otóż są nim samoistne nieregularne wibracje krótkie z dźwiękiem jak przy jakimś powiadomieniu .... jednakże nic się nie wyświetla. Mimo wyłączonych dźwięków i wibracji te drugie i tak działają. Zrobiłem restart urządzenia do ustawień fabrycznych ale znowu się to pojawiło. Urządzenia nie było ani uszkodzone ani też zamoczoneg jak już ktoś sugerowal w necie. Ktoś coś pomoże???
nardenis Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 Mam tak samo nawet bez dźwięku pomaga restart telefonu do następnego ataku drgawek (wibracji) Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Pieter T Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Opublikowano 9 Maja 2020 Cóż moz ktoś trafi bsie z radą co to może być
archer Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 u mnie wibruje gdy otwieram aplikacje aliexpres i są jakieś wiadomości w aplikacji, mimo że powiadomienia na ekranie od ali mam wyłączone, nie przeszkadza mi to i nawet nie sprawdzałem czy mogę to wyłączyć może masz coś podobnego z inną aplikacją
Adam Błażejewski Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
si3wc4 Opublikowano 20 Maja 2020 Opublikowano 20 Maja 2020 Ja zauważyłem, że delikatnie krótko wibruje kiedy np. aktualizuje się jakaś apka z Google Play albo systemowa. Powiadomienie wyświetla się maksymalnie na kilka sekund a potem znika. To jeśli chodzi o wibracje. Zauważyłem też, że jeśli odświeża aplikację typu MiFit czy Amazfit Tools to potrafi to zasygnalizować animacją przy wyłączonym ekranie.Tapatalk - Mi 9T Pro
Rekomendowane odpowiedzi