zmylna Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Cześć Wszystkim. Miałem dzisiaj taką sytuację: Włączyłem hotspot w telefonie. Po jakimś czasie hotspot wyłączył się, a na telefonie pojawiła się informacja o zabezpieczeniu przed przegrzaniem: wyłączony moduł wifi i coś tam jeszcze. Od tamtej pory nie działa sensor fingerprint W diagnostyce pokazuje "Fail for NO FP!" Restart telefonu, czyszczenie cache - nic nie pomaga Aha, w menu ustawień nie ma w ogóle pozycji dotyczącej odcisku palca. Ktoś coś ? Edytowane 8 Maja 2020 przez zmylna
zmylna Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Opublikowano 9 Maja 2020 Nikt nie ma pomysłu ? Czyli tylko serwis
mario1974 Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Mam to samo czytnik raz działał raz nie aż w końcu nie działa w ogóle i nie ma go w ustawieniach zabezpieczeń ,wiesz już co padło u mnie nawet czyste wgranie romu nie pomogło
Osama Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Miałem to samo tylko w telefonie UMI, tyle że tam czytnik palca był w fizycznym przycisku home, wymieniłem akurat na używkę bo ktoś miał na części i wszystko zaczęło działać.
Rekomendowane odpowiedzi